SAMARBETS
PARTNERS
Nedan hittar du våra samarbetspartners
BISCOM INFORMATIONSTJÄNSTER
BisCom Sweden AB erbjuder omfattande koncept av informationstjänster kring områdena jord- och skogsbruk och entreprenad. Tjänsterna består bland annat av adress och informations databaser. Biscom tillhandahåller bland annat en digital informationsdatabas innehållande information om alla ägare av jord och skog i Sverige. 
Ni kan läsa mer på sajten nedan:

https://lantbruksfaktadigital.se
Kontakta oss för mer information
SE KUNDTIDNING
Magasinet ges ut av SE - skogsentreprenörerna - den har Sveriges största räckvidd för dig som vill nå skogsentreprenörer.

Ett intressant magasin att annonsera i, eftersom magasinet når skogsmaskinsägare i hela Sverige samt många av deras förare och beslutsfattare inom branschen. Skogsentreprenören kommer ut med 5 nummer per år.

MULTINETS WEBBSYSTEM

Varje inköpare och CFOs dröm! Enkel och kraftfull avtalshantering med automatiska påminnelser.
Maximera utbildningsverksamhetens potential med kursadministrations-systemet EduAdmin™
Epostmarknadsföring – lönsamt, snyggt och effektivt. Skapa proffsiga nyhetsbrev, inbjudningar och enkäter. Skicka proffsiga nyhetsbrev med Epostservice™

Sveriges största webbaserade bokningssystem för uthyrning, lokalbokning och konferensbokning.
www.multinet.com
Kontatka oss för mer information

FÖRVERKLIGA ERT DRÖMBOENDE
BDA är en tjänst av Fkon AB
Affärsidén med BDA är att fungera som en koordinator till investerare och köpare av fastighet i Spanien. Vilket innebär att vi hjälper kunderna till en smidig, säker och trygg fastighetsaffär, tillgång till rätt information, rätt typ av mäklare och advokat utifrån kundernas önskemål av fastighet och område. Vi på BDA har ett stort nätverk av mäklare, byggherrar och advokater som sträcker sig från Barcelona i norr till Costa del sol i söder samt öarna Gran Canaria och Mallorca.

Med hjälp av vårt breda och stora nätverk erbjuder vi en väg in till  tio tusentals fastighet, geografiska områden, kunskap och guidning vilket gör att våra kunder får en smidig, säker och trygg fastighetsaffär. 

www.bdaestatepartner.se

Kontakta oss för mer information