SAMARBETS
PARTNERS
Nedan hittar du våra samarbetspartners

Du&jobbet är Sveriges ledande tidning om arbetsmiljö. Det är en oberoende arbetslivstidning riktad till hela arbetsplatsen som ägs av Metodicum.

Du&jobbet har sedan 1913 samarbetat med alla goda krafter inom arbetslivet och drivit på för ett säkert och utvecklande arbetsliv i Sverige.

Du&jobbet riktar sig till alla som vill göra arbetslivet bättre: skydds-, och arbetsmiljöombud, arbetsmiljöansvariga, chefer, ledare, HR, anställda inom företagshälsan, fackliga representanter, yrkesvägledare, experter, allmänt intresserade.

Du&jobbets mål är att vara ett redskap för arbetsplatsen och inspirera till friska jobb där människor trivs och utvecklas.

I papperstidningen får du inspiration och råd, granskningar som går på djupet, aktuell info o om arbetsmiljö, hälsa, rehabilitering, risker, lärande, nya produkter och koll på vad lagen kräver.
https://www.duochjobbet.se/annonsera/

På vår webb https://www.duochjobbet.se/ får du färska nyheter. Här kan du söka i vårt artikelarkiv och ställa arbetslivsfrågor till våra experter. Du kan även ta del av våra webbaserade serier och skolor: Skyddsombudsskolan, Hälsoskolan, Rehabskolan och Arbetsrättskolan samt vara med i Arbetsmiljöpanelen. Webbplatsen har ca 18 000 besökare per månad.

Vårt nyhetsbrev innehåller aktuella arbetslivsnyheter och erbjudanden. Nyhetsbrevet har ca 10 000 mottagare. Här kan du prenumerera kostnadsfritt på vårt nyhetsbrev.

Idag ägs Du&jobbet, liksom Arbetsmiljöforum, av Metodicum, ett företag som utbildar och informerar om arbetslivet. Tidningen har ett idéråd där bl a företrädare för forskning, parter och myndigheter samlas.

https://www.duochjobbet.se/annonsera/
BISCOM INFORMATIONSTJÄNSTER
BisCom Sweden AB erbjuder omfattande koncept av informationstjänster kring områdena jord- och skogsbruk och entreprenad. Tjänsterna består bland annat av adress och informations databaser. Biscom tillhandahåller bland annat en digital informationsdatabas innehållande information om alla ägare av jord och skog i Sverige. 
Ni kan läsa mer på sajten nedan:

https://lantbruksfaktadigital.se
Kontakta oss för mer information

MULTINETS WEBBSYSTEM

Varje inköpare och CFOs dröm! Enkel och kraftfull avtalshantering med automatiska påminnelser.
Maximera utbildningsverksamhetens potential med kursadministrations-systemet EduAdmin™
Epostmarknadsföring – lönsamt, snyggt och effektivt. Skapa proffsiga nyhetsbrev, inbjudningar och enkäter. Skicka proffsiga nyhetsbrev med Epostservice™

Sveriges största webbaserade bokningssystem för uthyrning, lokalbokning och konferensbokning.
www.multinet.com
Kontatka oss för mer information

FÖRVERKLIGA ERT DRÖMBOENDE
BDA är en tjänst av Fkon AB
Affärsidén med BDA är att fungera som en koordinator till investerare och köpare av fastighet i Spanien. Vilket innebär att vi hjälper kunderna till en smidig, säker och trygg fastighetsaffär, tillgång till rätt information, rätt typ av mäklare och advokat utifrån kundernas önskemål av fastighet och område. Vi på BDA har ett stort nätverk av mäklare, byggherrar och advokater som sträcker sig från Barcelona i norr till Costa del sol i söder samt öarna Gran Canaria och Mallorca.

Med hjälp av vårt breda och stora nätverk erbjuder vi en väg in till  tio tusentals fastighet, geografiska områden, kunskap och guidning vilket gör att våra kunder får en smidig, säker och trygg fastighetsaffär. 

www.bdaestatepartner.se

Kontakta oss för mer information